butik


Reklamationer

Om en vara är trasig så kontakta oss senast 14 dagar efter leverans. Vi kontrollerar samtliga varor före leverans. En detaljerad beskrivning med bild på produkt och emballage skall skickas till kontakt@evakarinsandqvist.se. Glöm inte att lämna ditt namn, telefonnummer samt ordernummer.


Återbetalning

Vid returer och reklamationer betalar vi tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 14 dagar från den dag då vi tog emot returen. Återbetalningen betalas ut med samma betalningsmetod som du använde för att betala de returnerade produkterna om inget annat har avtalats.


Priser

Samtliga priser är angivna i svenska kronor (SEK) inklusive svensk moms.

Frakt tillkommer på alla beställningar och är minst 63 kr. 

Villkor vid köp


Ångerrätt

Skulle du av någon anledning ångra ditt köp gäller öppet köp inom 14 dagar från den dag du mottagit varan. För att ångerrätten ska gälla måste du alltid hämta ut varan från ditt utlämningsställe. Du ansvarar för att vi får tillbaka varan oanvänd och oskadad. Du får inte använda varan, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Din ångerrätt gäller inte för varor som har tillverkats efter dina instruktioner eller som på annat vis är skräddarsydda till dig


Returer

Kontakta alltid oss på kontakt@evakarinsandqvist.se före du returnerar en vara oavsett anledning. Bifoga ordernummer och vad ärendet gäller. Förpacka din retur väl så att varorna inte går sönder i returfrakten. Returfrakten betalas av dig som kund. Returpaket får ej skickas mot postförskott/efterkrav. 

Varorna ska skickas tillbaka omedelbart och inom 14 dagar från det att du kontaktat oss. Köparen står själv för returfrakten vid ångrat köp eller byte.


Orderbekräftelse

När beställningen är gjord i webbutiken skickas en orderbekräftelse till dig inom någon dag. Den visar att vi tagit emot din order.


Leverans

Normal leveranstid är ca sju till tio dagar, men vissa beställningar kan ta längre tid. Vid längre leveranstid informeras du via e-post. Vi packar ordern och meddelar därefter när den är skickad. Vi reserverar oss för att varor kan vara slutsålda och meddelar det i sådana fall via e-post. Det går då att avbeställa hela ordern. Slutsålda varor skickas inte separat när det kommit in utan måste beställas på nytt.


Frakt

En avgift för frakt tillkommer på alla beställningar. Fraktavgiften beror på hur mycket din beställning väger och är som lägst 63 kr. Paket som väger mer än 1 kg kommer att debiteras mer fraktavgift. Detta meddelas via e-post. Vi skickar med Posten. Om paketet har fått en fraktskada ska det omgående anmälas på Postens utlämningsställe.